Ditt syn

Vi hjelper deg med synet ditt

Sem Optikk AS ble startet opp august 2022 av Elin Holtung, Monica Øiseth og Ranveig Lie og er en privateid lokal optiker som er medlem av C-optikk.

Vi er lokalisert sentralt på Sem utenfor Tønsberg med gratis parkering i bakgården, busstopp rett på utsiden og kort avstand til E18. Butikken er nyoppusset med store vinduer som gir godt med dagslys og en trivelig atmosfære. Hos oss kan du komme innom og prøve briller i ro og mak, og vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige innfatningen for deg.

Godt utvalg

Vi har et godt utvalg av innfatninger og solbriller i alle prisklasser. Det er viktig for oss at du finner en brille du trives med, som sitter godt og passer din ansiktsform og personlighet. Vær «vågal» med store fargerike plastbriller eller velg en «usynlig», diskret og delikat brille. Vi velger selv hvilke brillemerker og solbriller vi tar inn, og kan da tillpasse sortimentet  til kundene våre. 

Husk «Alt er lov !» og du får rabatt på brille nr 2,3,4 osv. hos oss med Privilegium Fordelsprogram

Syn og øyehelse

Ditt syn og øyehelse er viktig for oss. Vi setter av god tid når du tar synsundersøkelse og velger brille hos oss, og gir gode råd om den beste løsningen ut fra ditt behov. Hver enkelt har ulike behov utifra hva de driver med på jobb og fritid, samt ulike preferanser på hva som passer til ansikt og personlighet. Vi deltar jevnlig på kurs for å holde oss oppdatert i forhold til nyeste kunnskap.

Vi har samarbeid med NAV og synskontakter i kommunene i Vestfold, dette er i forhold til synshjelpemidler for de med redusert syn. Optikere er helsepersonell og har direkte henvisningsrett til øyelege, og vil henvise deg videre ved behov.

Briller tilpasset deg

Hos oss får du som kunde mulighet til å velge det produktet som passer deg best, da vi har tilgang på alle kategorier av produkter både når det gjelder briller og linser. 
Vi har topp brilleglass med optimal lysgjennomgang, minimale bildeforstyrrelser, brede lesesoner og herdet, antistatisk coating med ekstra lett rengjøringsoverflate. Disse tar høyde for at ingen øyne er like, i motsetning til standardglass, som produseres etter en standard øyemodell.

I tillegg har vi rimligere pakkeløsninger (innfatning + glass) med enklere overflatebehandling og smalere felt til en rimelig penge. 

Ved kjøp av brille til barn trekker vi fra brillestøtte fra NAV direkte i butikk for de som har krav på det..

Kontaktlinser

På linser har vi alt fra enkle linser, til de med mer fukt som er mer behagelig å ha på. Vi har linser for deg som er langsynt, nærsynt, har skjeve hornhinner, eller har behov for progressive linser. Vi hjelper deg med tilpasning av den beste linsen ut fra ditt behov.